Know-how, erfaring og videreuddannelse har gjort os til Jyllands førende låseservice. Vores store erfaring som låsesmed og viljen til at være på forkant med udviklingen betyder, at vi klarer selv mere komplicerede opgaver hurtigt og effektivt, og det afspejler sig i din samlede pris på veludført arbejde. Det er vores målsætning, at levere en service der skaber tilfredshed hos vores kunder, for vi ved at tilfredse kunder er den bedste reklame, man kan få. Derfor er vi villige til at tilbyde de lave priser vi gør, og yde det ekstra der skal til for at levere Jyllands bedste låseservice. Vi er de helt rette at kontakte.

Vi er der, når du har brug for en låsesmed

Når du har brug for en låsesmed, så er vi de helt rette at kontakte. Vi har mange års erfaring og sætter en ære i at levere den høje kvalitet til priser, der låser vores konkurrenter ude. Vi løser alle opgaver indenfor fremstilling af almindelige og specialnøgler, oplukning, låsesystemer i alle størrelsesordener samt sikringssystemer. Med viljen og evnerne til at yde det ekstraordinære, skaber vi glæde og tilfredshed hos vores kunder. Vi ved at tilfredshed hos kunder, der fortæller andre om vores fordelagtige løsninger, er den bedste reklame, og derfor er vi villige til at yde det ekstra der skal til.

Kontakt os og hør mere om vores services

Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf. 98 16 87 88 og høre mere, om hvad vi kan gøre for dig, ligesom vi gerne giver et uforpligtende tilbud på opgaven. Det er vores ønske at være bedst og billigst, og derfor er vi de helt rette at kontakte. Med mange kunder fra blandt andet Aalborg og Nørresundby, varetager vi opgaver i hele Jylland og på øerne, til kundernes glæde og tilfredshed. Vi ser frem til at du giver lyd, og til at yde en god låseservice!

Giv os en anmeldelse

Din vurdering af dette firma

angry
crying
sleeping
smily
cool
Åben

Din anmeldelse anbefales at være mindst 140 tegn lange

Vis alle tider
  • Monday09:00 - 17:00
  • Tuesday09:00 - 17:00
  • Wednesday09:00 - 17:00
  • Thursday09:00 - 17:00
  • Friday09:00 - 17:00
jd

Din forespørgsel er blevet sendt.

Krav På Denne Liste