Låsegruppen Danmark er skabt i midten af halvfemserne baseret på et ønske om at skabe ét kontaktsted for landsdækkende butikskæder og erhvervs virksomheder til landsdækkende låse- & sikringsservice.

Vi er i dag repræsenteret 18 forskellige steder i Danmark, der er tilsammen ca. 150 ansatte, med ca. 50 servicevogne til at udføre de daglige serviceopgaver.

Låsegruppen Danmark stiller skrappe krav til vore samarbejdspartnere for at vi kan yde en helt optimal og solid service, så derfor er alle ISO 9001 certificeret, alle er medlem af Dansk Låsesmede Forening, og alle er registreret hos Forsikring og Pension.

I dag omfatter Låsegruppen Danmark også en gren med rådgivning til entreprenører / bygherrer om konstruktion af døre m.v. i forhold til disses anvendelse.

I dag har Låsegruppen en godt og solidt samarbejde med store og mindre erhvervs- & butikskæder, og det er ofte en stor lettelse for disses medarbejdere, at de kun har ét sted at henvende sig uanset om låseproblemet er i Skagen eller Gedser.

Giv os en anmeldelse

Din vurdering af dette firma

angry
crying
sleeping
smily
cool
Åben

Din anmeldelse anbefales at være mindst 140 tegn lange

Vis alle tider
  • Monday09:00 - 17:00
  • Tuesday09:00 - 17:00
  • Wednesday09:00 - 17:00
  • Thursday09:00 - 17:00
  • Friday09:00 - 17:00
jd

Din forespørgsel er blevet sendt.

Krav På Denne Liste