Få service af dine låse hele døgnet

Vi har naturligvis døgnvagt og vi løser låseservice opgaver i København og omegn. Vi kommer ud til de fleste adresser indenfor 30 minutter og er klar til at hjælpe dig – det kalder vi låseservice.

Din sikkerhed er vores forretning

Vi arbejder med sikkerhedsløsninger hver dag, året rundt. En stor del af vores arbejde er at sikre vores kunder får den bedste løsning der er skræddersyet til deres individuelle behov. For sikkerheden skal være i top er der mange forskellige faktorer der spiller sammen. Det overblik har vi og derfor er du altid velkommen til at kontakte os og få et sikkerhedstjek eller en snak om hvad der er behov for i lige netop jeres situation.

Låsesmed København indenfor en halv time

Vi ved hvor vigtigt det er, at vi kommer hurtigt frem. Det er frusterende at vente på hjælp når man er lukket ude, har fået stjålet sine nøgler eller har andre akutte låse problemer. Ved akut behov for en låsesmed er vi som oftes fremme inden for en halv time i København og omegn. Vores dygtige låsesmede kommer ud og hjælper med både store og små opgaver. Vi har selvfølgeligt døgnservice og vores låsesmede rykker ud til opgaver 24 timer i døgnet.

Kvaliteten og fagligheden er i top hos HV Låseteknik

Vi lægger vægt på kvalitet i det arbejde vi udfører. Når du har besøg af en låsesmed fra os er du sikret en professionel og erfaren vejledning og udførsel af arbejdet. Kundeservice er vigtigt for os og vælger du HV Låseteknik som din låsesmed, kan du regne med kvalitet og god service som en del af vores arbejde. Vi stræber efter at være den fortrukne låsesmed i København.

3 anmeldelser af HV Låseteknik ApS

Anastasia.Jacobsen.198568

1 Anmeldelser

Lynhurtig og professionel service

5/ 5

I august måned havde jeg låst mig selv ude en aften. Jeg fik ringet til en låsesmed fra et andet firma, som kom ud samme aften. Siden det var så sent på aftenen, vidste jeg godt at det ville blive dyrt(1000kr), men da låsesmeden kom sagde han, at min lås var anderledes så han var nødt til at bore i døren (hvilke ville koste 500 kr ekstra). For ikke at vække nogen om natten takkede jeg nej tak og tog hjem til min mor og sov. Næste dag ringede jeg til HV Låseteknik Aps som kom næste morgen og fik mig ind uden problemer. Altså de havde ikke problemer med låsen og kunne sagtens få mig ind uden at bore i døren og det kostede mig kun 500 kr. Efter denne erfaring, ville jeg med glæde anbefale denne service til andre, da de har forstand på hvad de laver.

Var denne anmeldelse..?

jd204691128

1 Anmeldelser

De sødeste mennesker

5/ 5

De var på pletten hurtigt og fik min køkkendør op på ingen tid. Den søde låsesmed forklarede at det var en meget gammelt låsesystem der sad på køkkendøren, og mine nye låse ikke ville hjælpe noget hvis tyven bare kan ‘vade ind’ via bagdøren. Det blev ordnet med det samme og jeg fik lavet det sådan at jeg ny kun behøver een nørgle hvad enten jeg kommer hjem, eller bare har være en tur i gården med skald.

Var denne anmeldelse..?

mr.dalsgaard82

1 Anmeldelser

Hurtigt fremme

5/ 5

Carsten dukkede hurtigt op og løste opgaven. Han viste mig tilmed hvordan jeg selv kunne ordne en lås der er gået i baglås.

Var denne anmeldelse..?

Giv denne virksomhed en vurdering og anmeldelse

Din vurdering af dette firma

angry
crying
sleeping
smily
cool
Vælg

Vi anbefaler at du laver en anmeldelse på mindst 140 tegn