Rundevagt

Henriks-Vagtservice kører rundering i et område af nyk. Sj. og hele vejen ned gennem det smukke Odsherred, derfra videre ned igennem Ny Holbæk Kommune.

Runderingsvagt går ud på, at få lukket kundernes virksomhed ned.
dvs. tjekke døre – vinduer – porte – alarmer, ja om evt. kaffemaskiner er slukket levende lys pustet ud m.m.

Vi har også en del åbne/lukkefunktioner af skoler. der tjekker vi det samme som når vi lukker virksomheder ned…

Vi åbner skoler for div. aftenskoler arrangementer. Når “holdene” er gået hjem kommer vi og tjekker om alt er ok og sørger for at sætte tyverialarmen til.

Vi kan altid påvise over for vores kunder, at vi har været på deres virksomhed i løbet af aftenen og natten, da vi har et såkaldt Touch-pobe system. Det fungerer ved, at der er sat X antal dallasbrikker op ude hos kunden.

Vagten skal så sørge for, at finde /komme alle disse brikker igennem. Dertil bruges en “touchpen”
den bipper brikkerne ind i dens hukommelse, som så bliver tømt på kontoret dagen efter. Stregningerne bliver så læst ind i computeren og man kan så hermed gå ind hos den pågældende kunde og aflæse dennes brikker. Man kan se klokkeslæt på hvornår man har været der, man kan læse om alle brikkerne er taget, man kan se om der har været nogen hændelser såsom ulåste døre el. vinduer, ja kort sagt der er ikke den ting vi ikke kan gå ind og kontrollere.

Hver dag eller måned kan kunden få et udskrift af hans stregninger, så han kan se hvad der er sket i løbet af natten. Samt kunden kan se at vores vægtere kommer hele vejen rundt omkring virksomheden.

Alarmpatrulje

Alarmpatrulje udføres, når vagtcentralen modtager et alarmsignal. D.v.s en virksomhed, forretning, privatbolig eller andet. Vagtcentralen tilkalder alarmpatruljen som hurtig indfinder sig på stedet for at konstatere om der er sket et indbrud, vandskade, en brand, personale- / teknisk fejl eller andet. Hvis der konstateres indbrud kontaktes Politiet samt kontaktpersonen. Vagten sørger for at afdække i op til 1 x 1 meter eller tilkalder afdækning. Vagten sørger også for at alarmen bliver genetableret.

Vi tilbyder

– Hundevagt
– Stationærvagt
– Alarmpatrulje
– Tyverialarm
– Alternative vagtløsninger
– Højteknologiske alarmer

Også til private

Alarmpatrulje:

– ved alarmsignal tilkaldes alarmpatruljen, der konstaterer årsag og så vidt muligt afhjælper problemet – på stedet eller ved at tilkalde relevant hjælp i form af for eksempel politi eller brandvæsen. Vagten afstiller falske alarmer. Vagten kontakter dig altid i tilfælde af skader. Vagten tildækker mindre områder, mens der tilkaldes specialiseret afdækningsfirma ved større skader. Vagten sørger for, at alarmsystemet bliver genetableret.

Rundering:

– fast vagtvirksomhed ved for eksempel ferie og andet fravær fra boligen til sikring mod brand, indbrud og lignende. Vagten kontakter dig altid i tilfælde af skader.

Personbeskyttelse:

– personlig beskyttelse med veluddannede vagter.

Festvagt:

– sikring af adgang til den private fest. Vi sørger for, at kun indbudte får adgang, og vi sikrer mod uro og optøjer. Henrik’s Vagtservice sikrer, at servicevagten er myndig, men også åben og imødekommende. Således signaleres service og tryghed for gæsterne.

Koncerter:

– vagt ved koncerter og lignende. Vi foretager adgangskontrol. Vi sørger for god ro og orden ved koncerter, kræmmermarkeder og andre store arrangementer og er uddannet til at forebygge uroligheder og optøjer.

Bryllupsvagt:

– sikring mod ”vennernes” løjer under brylluppet. Vagten befinder sig i hjemmet under brylluppet og forhindrer hærværk og andre ubehagelige overraskelser.

Byggevagt:

– sikring af værdier under byggeriet. Vagten runderer på byggepladsen – eventuelt med hund.

Giv denne virksomhed en vurdering og anmeldelse

Din vurdering af dette firma

angry
crying
sleeping
smily
cool
Vælg

Vi anbefaler at du laver en anmeldelse på mindst 140 tegn

building Er du ejer eller medarbejder her? Tag ejerskab! Tag ejerskab!

Tag ejerskab