Vores aktiviteter ligger hovedsageligt I Nordsjælland og København. Vi er godkendt af Rigspolitiet. Vi har gennem årene gennemgået en forvandling som gør os til et af sjællands største vagtselskaber.

Vores kunder er kommuner og en lang række store og små private virksomheder. Vores alarm patrulje afdeling er døgnbemandet. Dette har gjort os til partner med en lang række godkendte alarmfirmaer.

Vi betjener i dag mere en 30 alarmfirmaer og er godkendt til alarmudrykning i forhold til dansk lovgivning. Vagtopgaver løses effektivt Vagt opgaverne løses mest effektivt og uden unødvendige omkostninger for kunden.

Vi beskæftiger os med vagt, byggepladsvagt døgnvagt – så vi er en allround vagtservice der har vores gang i Nordsjælland og Stor København Vi løser alle opgaver inden for vagt, fast vagt, butiksvagt, alarm patrulje, områdevagt, byggepladsvagt, sikkerhedsvagt.

Giv os en vurdering og anmeldelse.

Din vurdering af dette firma

angry
crying
sleeping
smily
cool
Vælg

Vi anbefaler at du laver en anmeldelse på mindst 140 tegn

building Er du ejer eller medarbejder her? Tag ejerskab! Tag ejerskab!

Claim This Listing


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/julestads.dk/sikringsportalen.dk/wp-content/themes/listingpro/functions.php on line 4256