Hos Bonne Låse & Sikring har vi afdelinger i både Aarhus og Aalborg. Med mere end 40 års erfaring inden for sikring af virksomheder og private hjem, står vi klar med professionelle løsninger og seriøs rådgivning. Dette kommer vores kunder til gode gennem fornuftige priser, samt høj og ensartet kvalitet i alt vores arbejde.

ALT FRA OPLUKNING TIL KOMPLETTE LÅSESYSTEMER

Hvis du er låst ude, så har vi i mange år foretaget oplukning hurtigt for vores kunder – vi kan derfor altid kontaktes for akut brug af en låsesmed, så uanset hvornår på døgnet er du sikker på, at hjælpen er nær dig.

Vi er et veluddannet og dygtigt team af låsesmede, som rykker ud til alle former for opgaver. Vi har kompetence i alt fra almindelige private låse til avancerede industrilåse, ligesom vi kan håndtere både mekaniske, elektroniske låsesystemer og alt inden for adgangskontrol. Vores kundekreds tæller både store som små virksomheder, industri og privatpersoner.

ERFAREN OG CERTIFICERET SERVICE

Med fokus på høj kvalitet, konstruktiv dialog med vores kunderne og samtidig en fair pris, har vi hos Bonne Låse & Sikring leveret løsninger til alle behov i mere end 40 år. Vi er bl.a. autoriseret Ruko Sikringsspecialist og medlem af Dansk Låsesmede Forening, hvilket giver alle vores kunder en god tryghed. Om du er låst ude, skal have skiftet lås eller overvejer en totalløsning, kan vi garanterer en kvalitetsløsning.

Giv os en anmeldelse

Din vurdering af dette firma

angry
crying
sleeping
smily
cool
Åben

Din anmeldelse anbefales at være mindst 140 tegn lange

Vis alle tider
  • Monday09:00 - 17:00
  • Tuesday09:00 - 17:00
  • Wednesday09:00 - 17:00
  • Thursday09:00 - 17:00
  • Friday09:00 - 17:00
jd

Din forespørgsel er blevet sendt.

Krav På Denne Liste