Beviset er i patentet!

Der er en velkendt sætning, der siger – “The proof is in the puddig”. Det betyder grundlæggende, at du kun kan bedømme kvaliteten af ​​noget, efter at du har prøvet, brugt eller oplevet det. Når vi taler om iLOQ, kan vi ændre sætningen en smule og sige – “Beviset er i patentet”. Jyrki Kananen, iLOQs Chief Technology Officer taler her om vigtigheden af ​​patenter for iLOQs forretning og, vigtigere, hvilken indflydelse de har på vores kunder.

Så hvad mener vi med “Beviset er i patentet”? Kort sagt er patenter en indikation af en virksomheds kvalitet og innovativitet. Da den første blev tildelt så langt tilbage som i 2005, har iLOQ i øjeblikket over 40 patenter, der allerede er registreret, og mange nye gør deres vej gennem processen. iLOQs patenter dækker hovedsageligt tekniske funktioner og også nogle af vores låsesystemer.

Nogle mennesker sætter spørgsmålstegn ved relevansen af ​​patenter. Med stigende konkurrence indgiver virksomheder patenter med rekordhøje priser for at beskytte deres mest værdifulde innovationer. Ifølge en rapport fra patentanalysefirmaet IP Checkups over hele verden indgives der mere end 70.000 patentansøgninger hver måned. Og på den nylige European Patent Office Patent Information Conference i Bruxelles offentliggjorde præsidenten tal for at vise, at der i slutningen af ​​2016 var næsten 12 millioner patenter i kraft i verden.

For iLOQ giver patenter god forretningsmæssig mening. Det kan siges, at de hæver en virksomheds profil og endda tilføjer værdi til det. Og hele tiden gør livet lidt sværere for konkurrenterne. De tilskynder også til innovation inden for teknologisk udvikling. Det gælder bestemt for iLOQ – vi er altid på udkig efter noget nyt at patentere. Og det er gode nyheder for vores kunder. De kan være sikre på, at iLOQ ikke vil læne sig tilbage på den nuværende succes; at vi fortsat vil innovere og udvikle nye produkter og løsninger på deres virkelige, daglige problemer med sikkerhed og adgangsstyring. Patenter beskytter ikke kun vores know-how og innovationer fra konkurrenter, de giver os også tid og plads til virkelig at udvikle dem for at sikre, at de opfylder vores kunders behov.

For at støtte os i patentregistreringsprocessen arbejder iLOQ i tæt samarbejde med en af ​​de mest erfarne IP-specialister i Europa – Kolster. Kolster tilbyder en one-stop-shop-løsning til alle IP-tjenester og fungerer som iLOQs patentadvokat, forsker og rådgiver. Ved at hjælpe iLOQ med at udvikle en konkurrencemæssig fordel fra patenter gør de os også i stand til at give merværdi til vores kunder.

iLOQs produktfamilie er under konstant udvikling og test for at opretholde vores operationer til de standarder, der er fastsat af sikkerhedsindustrien. Du kan finde en opdateret liste over vores patenter i det europæiske patentregister. Hvis du har spørgsmål i forhold til vores patenter, så tøv ikke med at placere en kommentar i feltet nedenfor. Vi hjælper gerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *