Topsælgere

Uanset hvilken type område, du administrerer, og hvilken type udfordringer du har i forbindelse med låsning og adgangsstyring, kan iLOQ tilbyde et effektivt og intelligent låsesystem.

Selvdrevne digitale og mobile adgangs systemer

Den nye iLOQ S5 serie giver dig mulighed for at kombinere og administrere to produktfamilier med den samme iLOQ Manager-software. Du kan bruge iLOQ S5 digital-nøgleløsning, iLOQ S50 mobilløsning eller en kombination af de to. Produktet er fuldt skalerbart i henhold til størrelse og struktur både nu og i fremtiden. iLOQ S5 administreres hurtigt og nemt fra samme software, systemet er virkelig det mest omfattende og lette at anvende på markedet.

Hvis en nøgle mistes, behøver låsene ikke at blive ændret eller nøglerne udskiftet.

Adgangsrettighederne til en tabt iLOQ nøgle fjernes hurtigt fra systemet, nemt og billigt uden behov for ændring af låse eller udskiftning af nøgler. Der er heller ikke behov for ændring af nøgler allerede i brug. Ejendommens høje sikkerhedsniveau bevares år efter år.

Ingen uautoriseret kopiering af nøgler

Den stærkt krypterede digitale iLOQ nøgle har ingen unikke udskæringer, som kan kopieres. iLOQ nøglen er beskyttet mod kopiering, ikke ved sin form eller gyldigheden af sit patent, men ved en stærk, varierende digital kryptering. Softwaren har altid opdaterede oplysninger om alle programmerede nøgler og låse.

Én nøgle er nok

En enkelt iLOQ nøgle kan programmeres med alle adgangsrettigheder, herunder sikkerhedslåse, elevatornøgleafbrydere og hængelåse. Genanvendelige nøgler kan omprogrammeres et hvilket som helst antal gange.

 

Det eneste batterifri system i verden

iLOQ S5 er det eneste elektroniske låsesystem i verden, der er selvdrevet ved at hente den nødvendige energi fra nøgleindsætningen. Det betyder, at låse og nøgler fungerer uden batterier.

Det batterifri låsesystem er let og prisbilligt at vedligeholde. Der er intet behov for at udskifte batterier, og låse og nøgler fungerer altid. I tidens løb sparer det batterifri ILOQ-system mange penge og beskytter miljøet.